tiistai 24. tammikuuta 2012

pipareita ja messuvalmisteluja

 Tänään me Elli-Noran kanssa koristeltiin vähän pipareita messujavarten! Ostettiin valmiit täytekeksit ja koristeltiin ne sokerikuorrutteella :) oli jännä ilta kuorruttaa 80 keksiä! 
Muut kuvat on maanantailta, meiän yrittäjyystunneilta. Toi toinen kuva on piirros meidän messupöydästä. Siihen siis tulee eteen tollanen iso pahvi mis on meidän logo. Tossa kolmannessa kuvas me sitä Selenan kanssa tehdään.. 
Messujen suunnittelu & toteuttaminen on ihan älyttömän hauskaa vaikka se vaatiikin paljon aikaa!  

torstai 19. tammikuuta 2012

messujen suunnittelua!

Nyt on ollu vähän hiljasta, kun ei tossa joulukuun aikana oikee tullu mitään synttäri kutsuja tai muutakaan. Nyt on noi Nuori Yrittäjyys messut lähestymässä, jotka siis tänä vuonna on Raumalla. Nää messut on siis oikeestaan tän koko 3-vuoden kohokohta. Siellä siis kilpailee  satakunnan peruskoulut ja 2. asteen opiskelijat. Peruskoululaisista ny-yrityksistä valitaan 2 parasta valtakunnallisiin messuihin.. Samalla tavalla 2.asteen opiskelijoiden ny-yrityksistä valitaan 2 parasta. Valtakunnallisissa messuissa on sitte ympäri suomea niitä parhaimpia ny-yrityksiä. 
Meidän yrityksellä on nyt messu alueen suunnittelut menossa. Täs on tosipaljon hommaa vielä ennen messuja, ja messut on siis jo 3.2.
Oltiin Elli-Noran kanssa tänään myös pitämässä tän vuoden ensimmäisiä synttärikutsuja 6-vuotiaalle pojalle. Oli taas tosi hauskaa! :)
Kaisu, Selena ja Noora oli tänään Lyseon koululla vanhampain illassa, jossa oli tulevien 7-luokkalaisten vanhempia. Ne oli siellä esittelemässä meiän yritystä ja kertomassa meiän toiminnasta :)
ota meihin yhteyttä:
naytny@hotmail.com
Noora Nevala: 0400-799495
Kaisu Kaalikoski: 050-4370886